Onze blogs! 

KOM IN CONTACT

Vegie Burger Time

Deze Vegie Burger is lekker, makkelijk en gezond. Een echte aanrader voor wie zelf een vleesvervanger wil maken met verse producten. dit is een vleesvervanger die niet smaakt naar slappe…

Lees meer

Hoe maak je een lekkere vegetarische burger?

Een makkelijk en leuk recept!

Deze Vegie Burger is lekker, makkelijk en gezond. Een echte aanrader voor wie zelf een vleesvervanger wil maken met verse producten. dit is een vleesvervanger die niet smaakt naar slappe tofu of schoenzolen.

 

Tijdens onze kooklessen worden zowel kinderen als volwassenen razend enthousiast van dit recept. Daarom delen we dit recept ook graag met jou!

 

Om van dit gerecht een avondmaaltijd te maken voeg ik zelfgemaakte frietjes uit de oven en een frisse salade toe.

Bekijk het recept

Samenwerking met het JOGG-Goed Bezig!

Sinds februari 2017 zijn La Buche Art en het project Goed Bezig! een samenwerking aangegaan, waar zowel beide partijen, als de kinderen, als de ouders nog volop van smullen en genieten.

 

Het project Goed Bezig! wordt uitgevoerd door SenW in opdracht van gemeente Leidschendam-Voorburg. De gemeente is namelijk sinds 1 maart 2017 een JOGG-Gemeente. JOGG is een afkorting voor Jongeren Op Gezond Gewicht. Dit houdt in dat de gemeente zich actief inzet om de kinderen en jongeren op een gezond gewicht te krijgen en te houden.

Lees meer