Crunchie Vegan Cake

De Crunchie Vegan Cake steelt op elk event de show! Heb jij iets te vieren en wil je wat vernieuwends en healty aanbieden aan je gasten of gezin? Dan is dit heerlijke recept zeker iets voor jou.

Gem. Boodschappen:
25 euro
Gem. Bio boodschappen:
30 euro
Bereidingstijd:
50 min


Ingrediënten voor een overheerlijke taart!
Bodem
Choco mouse
·      300 gr Havermout
·      2 Avocado’s
·      200 gr Amandelmeel
·      2 Goed rijpe bananen
·      5 el Pindakaas
·      100 ml Ahornsiroop
·      2 el kokosolie
·      100 ml Amandelmelk
·      100 gr Cacoapoeder
De topping
·      Verschillende soorten fruit
·      Handje noten
·      Kokos schaafsel

 

Koken Maar!
  1. Zet de oven aan op 175 graden. Pak een kom en voeg alle onderdelen voor de bodem toe, kneed vervolgens alles samen totdat er een plakkerig massa ontstaat.
  2. Leg een vel bakpapier in een springvorm met doorsnede van 24 cm. Het mengsel gaat in de springvorm. Druk het mengsel stevig aan met een lepel, zodat de taartbodem later niet uit elkaar valt.
  3. De bodem gaat nu voor 15 minuten in de oven.
  4. Doe alle ingrediënten voor de choco mouse in een kom of blender en maak er een egale massa van.
  5. Zodra de taartbodem klaar is, moet deze 5 minuten afkoelen.
  6. In de tussentijd snij je alvast al het fruit dat je graag op de taart wilt.
  7. Nu de taartbodem afgekoeld is, kan de choco mouse erop. Laat de taartbodem in de springvorm en spreid met een lepel de chocomouse over de bodem. Optie:Plaats de taart nu 1,5 uur in de vriezer voor een stevige chocomouse taart.
  8. De taart is bijna klaar! Decoreertijd: kleed jou Crunchie Vegan Cake zo mooi mogelijk aan met heerlijke stukjes fruit. Wil je ook een appel-zwaan maken klik dan hier
  9. Als klap op de vuurpijl. Pak een handje noten en kokosschaafsel en strooi het met passie over de taart en voilà je eigen Crunchie Vegan Cake!
  10. Bon Appetit!
Neem contact met ons op